torsdag 27. august 2009

27 AUGUST



Gipsing i leiligheten samt oppe i øverste etasje:

2 etg.



Leiligheten:









onsdag 26. august 2009

26 AUGUST



Gipsing i 2 etg. nesten ferdig! :D



Her har Ove laget til kasse til gasspeisen :) Bler så guuudd :D








lørdag 22. august 2009

19 OG 20 AUGUST


Nå har kledningen kommet opp på nesten hele huset :D Se så fint det ser ut!







onsdag 19. august 2009

19 AUGUST



I dag har altså litt av kledningen kommet opp på fremsiden av huset. Og fy søren vi er så fornøyde med resultatet! Vi liker godt de freste sporene i kledningen, pluss at vi slipper å male huset ( hvertfall noen år til !). Kledningen er jo royal impregnert :) Vi likte også veldig godt resultatet rundt vinduene: Kledningen er bare rent, fint skåret inntil vinduet slik at man slipper utvendige lister :) FANTASTIC :D We like it a lot :D















mandag 17. august 2009

GIPSING I ØVERSTE ETASJE FOM 17 AUGUST




I dag har de begynt på gipsing bl. a. av drageren.

Her kommer kjøkkenviften.


Taket i kjøkkendelen.


Kjøkkendelen.




Ove og jeg er så fornøyde med resultatet til nå, og bedre blir det når all gips er på plass. Byggfolkene som er på huset nå, har fått kledningen. Nå ligger den utfor huset, klar til å settes på :) De ser været an om dagene. Regner det mye blir det mest jobbing inne med gipsing. Er det opphold går de ut å kler huset. De har jammen meg nok å gjøre ! Vi gleder oss sånn til alt er ferdig!


I dag var Ove og jeg ute å så på parkett igjen. Ja, vi har sett på en del parkett. Vi er kresne begge to, men har lik smak på det meste :) Heldigvis :) Først fant vi en i eikeparkett: eik rusticale. Men selvfølgelig skulle de ikke produsere mer av den. Så da røk den i dass. Så kikket vi på en hos en kunde av Ove. Han hadde eikeparkett. Hvitpigmentert. Vi falt helt for denne og reiste for å finne lik, og til ganske så grei pris. Bild hadde denne parketten. Men da selvfølgelig ikke nok. De hadde kun 40 kvadrat. Og vi skal ha parkett i stort sett alle rom i alle etasjene. Vi må nok beregne til ca 200 kvadrat. Og Bild fikk bare dette i partivare, og de fikk nok ikke inn igjen.
Så da dro vi ut i dag til Sørbø trelast. Og snakk meg om god service! De kunne bestille inn samme type gulv, og til samme gode prisen som Bild hadde :) PERFEKT! Vi er så glade og fornøyde. Kunden til Ove sa den var så enkel å legge også :)Her er noen bilder av parketten til kunden til Ove :




Det var så greit for meg å se gulvet lagt, istedet for å se bare en liten prøve inne i en butikk. Fordi med litt dagslys, ble fargen en helt annen. Og virkelig kjempefint spill i parketten. Og det beste er: den blir nok neppe så gul som mange andre får den , pga parketten er hvitpigmentert :) Det kan vi like :D