søndag 22. november 2009

LEGGING AV PARKETT I 2 ETG.




Først : legging av ullpapp..


Tamtadata!!!


Nice nice :D
Tusen takk for hjelpen nok engang Roar!

LEGGING AV SILENCIO OG VANNBÅREN VARME




Silencio plater ( 36 mm) /lydtrinnsplater som ligger underst, deretter rør for vannbåren varme med aluminiumsplater/varmefordelingsplater under. Snart klar for legging av parkett!! :D




MEMBRAN PÅ BEGGE BAD OG VASKEROM I 1 ETG.




Vaskerom


Bad 2


Bad 1

GIPSING I TEKNISK ROM, WC, GANG OG FRISØRROM




Gang


Teknisk rom


Frisørrom


WC

GARASJEPORT OG SPOTTER MONTERT!






mandag 9. november 2009

SHOPPING !!



Jepp. Dere hørte riktig. Ove og jeg har vært på SHOPPING! Vi skulle egentlig ut å se på fliser til baderom i dag, og i samme slengen kjørte vi innom Skeidar og Bolia for å se hva vi kunne finne der. Hadde egentlig ikke tenkt å finne noe særlig i det hele tatt. Men se hva vi fant :)



Spisebordstolene fant vi på Bolia. De hadde tilbud frem til 15 november på bord med 6 stoler, med 2000 kroner rabatt! Og stolene kunne vi velge helt selv :) Vi falt helt for denne stolen med hvitpigmentert eik (stolbena), og brunt stoff. Kom gjerne ikke helt frem på bildet.. Og det beste er : Bolia kommer med mer stoffutvalg senere :) Og så gøy det blir! Da kommer stoffutvalget i likt stoff som sofaene deres :D




Vi har leita så lenge etter et fint hvitpigmentert spisebord, med greie stoffstoler til, og på Bolia hadde de dette :) Bordet er 90 cm bredt, og blir med 2 klaffer 280 langt. Plass til 10 / 12 personer. Vi syntes det var litt synd med at bordet bare var 90 bredt, men da må vi mer opp i pris. Normalen på de fleste bord er 90.. Og med tanke på at vi forhåpentligvis blir foreldre innen 10- 15 år, hvertfall, tør vi ikke helt satse på det dyreste bordet! Og da var dette supert ;)



Dette sofabordet skal tilhøre 2 seteren og 3 seteren ( bilder under). Jeg falt heeelt for dette da jeg så Ove trekke ut skuffen på begge sidene av bordet. Herlighet så praktisk! Og ikke var de synlige heller! Og den passet så bra inn til tvskjenken til Ove. (Høyglansa hvit).


Har tatt bildene her fra nettsida til Skeidar. Beklager bildekvaliteten :/..






Men selv om det ikke ser slik ut, så er de tre siste sofaene helt like i stoffet. Og det var det som var målet. Å finne sofagrupper som er like i stoffet fordi de blir stående ganske nær hverandre..