fredag 29. januar 2010

søndag 24. januar 2010

MONTERING AV VASKEROMSINNREDNING I 1 ETG



Den hvite delen som vises til venstre for skuffedelen, har vi lyst å legge over en dekkside på. Passet ikke så fint inn med alt det gråe :P


Vi ble veldig fornøyde med vaskerommet. Mangler kanskje noen veggskap over vasken og sånn, men tar det mest sannsynlig senere. Gleder meg VELDIG til å bare sette på vaskemaskin eller tørketrommel, fordi det er så lett å bare ta klærne ut igjen siden maskinene kommer opp i høyden :D

FLISELEGGING AV GULV PÅ WC,GANG OG TEKNISK ROM I UNDERETG.





FLISELEGGING AV FRISØRROM I UNDERETG



Svigermor hjelper oss med å tapetsere ene veggen på frisørrommet. Hun hadde begynt på den ( resultatet ser du med limen som sitter litt igjen), og så plutselig det var feil på alle remsene. Så vi skal inn å få tak i ny rull..

FLISELEGGING AV GANG I 1 ETG




mandag 18. januar 2010

GARDEROBEMONTERINGEN ER IGANG :)




Slengte bare med dette bildet også av ene veggen av soverommet vårt. Jobben er utført av svigermor og mamma. De har også hjulpet til en hel del! Svigermor har laget en hel haug med mat, og gjort en del ærender for oss. Mamma har også vært med å malt en hel del sammen med svigerfar. TAKK FOR ALL HJELP!!!!!


Her er litt av resultatet av garderoben. Men hyllene til selve garderoben er langt fra ferdig :) Mangler noen hyller. De ankommer mest sannsynlig på onsdag.

HOVEDBADET FERDIG FLISELAGT




Jepp, vi gikk for steiner i dusjen her også :) Rimelig fornøyd med de :)


Andreas måtte tilpasse flisene etter fallen til sluken, derfor ble ene flisen knukket i to. Planen er å ha boblekar der (ikke med det første antageligvis, men etter hvert )

FLISELEGGING AV GULV PÅ VASKEROM I 1 ETG.




Måtte bare ta bilde å vise dere denne : Roar ( som har vært her mye tidligere og hjulpet oss med gulvlegging og gipsing), kom her nok engang og hjalp oss med denne veggen. Vi hadde så lyst å utnytte denne mest mulig. Fant ut at vi bruker nisjen til å sette sko inni :) Veldig praktisk :p TAKK FOR HJELPEN NOK ENGANG ROAR! OG TAKK OGSÅ TIL SVIGERFAR SOM HAR MALT OG STYRT PÅ!



Her har Ove lagt flisene, og Andreas har fuget. Next up : innredning :D

tirsdag 12. januar 2010

ALRI VÆRT SÅ NÆRME SÅ NÅ..


Det er dette vi sier til hverandre ( Ove og jeg ) for å holde motivasjonen oppe i den siste innspurten. I slutten av januar mnd, får vi trappa. Og det gleder vi oss veldig til! Litt lettere å kunne bevege seg fra etg til etg. Og om jeg ikke tar helt feil kommer rørleggeren også i slutten av mnd, og skal koble til en del, samt få inn varmt vannstanker.Snekrene kommer nok også da, og skal sette i dører, liste osv..
Og for oss, har vi en del fliselegging igjen. Vi har hele gangen oppe i 1 etg, vaskerommet, hele underetg ( vår del), både teknisk rom,toalett,gang og frisørrommet mitt. Ove og jeg har diskutert litt om vi skal bruke penger på at Andreas ( fliseleggeren vår) legger resten av alt vi har igjen å fliselegge. Men vi får se. Hadde vært utrolig mye lettere om vi kunne betalt ham for dette. Fortsatt gjenstår litt på kjøkkenet vårt i 2 etg, og Ove har mye igjen på det elektriske. Planen er jo å flytte inn i løpet av februar, men fortsatt føler vi at vi har myye igjen før det!

FLISELEGGING AV DET LILLE BADET I 1 ETG.






Som dere ser, er ikke badet helt ferdig. Mangler toalett, dusj, og innredning til vask osv.. Men store deler av badet er gjort! Herlig!

KJØKKEN I LEILIGHET




Nå mangler vi bare litt lys ( som skal monteres under overskapene), vasken skal monteres på og hvitevarer på plass!

fredag 1. januar 2010

FLISELEGGING AV BAD I LEILIGHET




Tok bare et nærbilde for at dere skulle se flisene skikkelig :)



Fliseleggeren vår , Andreas, skal fliselegge begge badene oppe også. Skal legge ut flere bilder etter hvert!

FLISELEGGING AV GANG I LEILIGHET




Ove la flisene her, så fuget Andreas.


Beklager gulvet her er skittent :) Men det blir bra til slutt! :D



LEGGING AV PARKETT I 1 ETG.




Soverom 1


Soverom 2


Tv stue / gjesterom


Vi skulle egentlig legge parketten på vårt soverom i dag ( fredag),men så oppdaget vi en feil på betonggulvet slik at vi ikke fikk lagt den i dag. Må ut å kjøpe avretningsmasse i morgen. Et stort område på gulvet,bulet det med en del millimeter. Tok ikke sjansen på å legge parketten oppå. Men bilder kommer etter hvert der :) Er siste gulvet vi legger med parkett:) Bare fliselegging igjen :)