lørdag 2. april 2011

FRISØRROM OG NY FARGE PÅ PEIS

Skal ta bilde av frisørrommet en dag. Akkurat nå ser det ikke ut der inne. Vi måtte flytte ut mye fra teknisk rom pga noen fra Bygg Service måtte opp i taket og skjære i noe av gipsen i taket. Det har kommet lukt fra leiligheten en god stund. Matlukt! Og det er ikke mye behagelig når det blir brukt en del hvitløk og mye krydder. Lukta sprer seg i hele huset, og man kan sitte å se tv, og plutselig kjenner vi en utrolig matstank. Så vi måtte få noen til å smøre på noe greier rundt noen rør som kom fra leiligheten. Dette har hjulpet, og vi kjenner ikke mye til lukta nå lenger, forutenom i garasjen :)

Peisen malte vi for noen mnd siden. Vi var absolutt ikke fornøyd med den første fargen. Var skikkelig fæl rosa farge som egentlig skulle være en cafe latte farge. Så nå ble den grå :) Vi har tenkt litt om vi skal male den samme fargen rundt selve skapene på kjøkkenet, men vi får se :)

OVE HAR FÅTT IN WALL HØYTTALERE OG LEDTV :)


Ove har lenge ønsket seg in wall høyttalere, men har ikke fått prioritert det før nå. Så vi ble enige om at han skulle få det som bursdagsgave på forskudd. Det er B&W sine høyttalere. Han er såå fornøyd med lyden :) Og i tillegg har han fått seg 55 tommers LED TV,så nå er det gøy å se film og høre på musikk :) Vi mangler høyttalere på frisørrommet mitt,badet og i noen rom til, men det får vente litt :)


NY LAMPE!

Vi hadde egentlig lyst på en designlampe, men de vi har sett på var selvfølgelig, KJEMPEDYRE! Så var vi innom på Ikea en dag og fant denne lampen! Og ikke var den dyr heller! Og den passet veldig godt inn synes vi :)

HØYSKAP PÅ VASKEROM


Høyskapene fikk vi montert opp for noen måneder siden. Jeg er kjempefornøyd med mer plass :D Pluss at vi begge følte rommet ble større når vi fikk dem opp :)

ALARM, DØRSKILT OG RINGEKNAPP



Ove er veldig kresen, og var ikke fornøyd med utseendet til Lyses alarm, og vi ble godt fornøyd med g4s sitt alarmsystem og utseende! Og han som var hos oss, og satte det opp, var veldig koselig! Og Ove har mast og mast om å få et dørskilt :) Han nøyer seg ikke med det kjipeste, så vi bestilte dørskiltet på nettet, og ble kjempefornøyd :) Vi har hatt en kjip ringeknapp i en god stund, og Ove kom hjem med ny ringeknapp her en dag. Vi er litt usikre på hvor lenge den vil holde seg fin siden vi bor nær til sjøen . Så Ove må behandle ringeknappen med et middel for å hindre at den stryker med :p



Denne postkassen har vi sett en del på. Så vi får se når den dukker opp :p











BEDRE SEINT ENN ALDRI :)



Mange som har besøkt oss, har spurt oss om det ikke hadde vært smart med gelender, for å sikre at folk ikke falt ned fra trappen eller ved inngangspartiet, men vi har rett og slett ikke vært flinke å prioritere dette. Er flere måneder siden dette kom opp, men som sagt, jeg har ikke vært flink å oppdatere bloggen :p Vi ble kjempefornøyd med løsningen! Ble det ikke bra??


Ove har også kjøpt dør til boden ( til leiligheten), og lakkert den sort, sånn at den skulle være lik de andre dørene til huset. Boden til leiligheten ligger til høyre på bildet under. Og boden vår er døren rett frem . Den skal sparkles snart, og males. Gleder oss til å endelig få bruke denne snart! :)


VÅR!!


Våren er kommet her til Hålandsmarka og det er fantastisk :) Flinke mannen min har brukt mye tid ute for å få til mur og belegningsstein ferdig. Vi er ikke helt ferdige. Vi må støype oppi muren, også må vi skjære opp noe av asfalten som grenser inn mot oss, for den har gått i stykker. Så vi må få ny asfalt :) Men her er noe av resultatet :) Syns det ble bra jeg :)




NY ETTERLENGTET SKJENK :)


Vi har ønsket oss denne skjenken kjempelenge! Den er brukt, men er fra Bolia. Hvitpigmentert eik, likt som kjøkkenbordet vårt. Kjempegod plass i den, og ENDELIG, ENDELIIIIIG kan vi flytte lysestaken vi fikk til bryllupet vårt, og vasen vi vant fra Brødrene Pedersen og den nydelige bollen vi har fått i gave for leeenge siden,over til skjenken :)

DUSJVEGGER


Er en stund siden disse veggene kom opp, men jeg har ikke vært så flink å legge bildene ut på bloggen. Vi er super fornøyd med å endelig kunne dusje uten å dusje hele badet i samme slengen :p Og fant ut at, siden badet er såpass lite, vil badet virke større om det er slike dusjvegger i glass :)

ENDELIG TILBAKE PÅ BLOGG IGJEN!

Beklager lite oppdateringer på en lang, lang stund! Jeg har tenkt litt på å flytte bloggen over til en annen adresse hvor jeg har oversikt over hvem som er innpå og har passordsperring. Har ikke kommet så langt på dette, men det vil nok komme etter hvert! Ønsker å hive ut litt mer private bilder etter hvert. Vi har jo fått hunden tilbake igjen, så har litt lyst å vise litt bilder :)