søndag 20. mai 2012

FLISING AV TRAPP

Flisene har ligget i garasjen litt over et års tid nå tror jeg. Så nå var det på tide å få kommet litt videre på flisingen. vi har jo fliser ved inngangspartiet, men ikke fra inngangspartiet og opp trappa mot baksiden av huset, og heller ikke fra inngangspartiet og ned. Men O har kommet langt, til ikke å være fliselegger :) Flinke handymannen min :)



Ser ikke dette bra ut?? :D

FRISØRROM


Her kommer det endelig noen bilder for de som lenge har ønsket å få se hvordan "min lille salong"ser ut :)
Kunne vært en del større, men det var dette vi fikk til. O har vært så flink å satt inn luke, sånn at når jeg har klippa, er det bare å ta på avsuget ( som står bak den lille søppelbøtta), og den drar med seg alt inn i sentralstøvsugerbeholderen. Har fungert så bra! Eneste som mangler nå er noen hyller på veggen til håndklær og aller mest : en sonos spiller :) Men den er ikke gratis, så da må jeg vente litt til ;) 





ET ETTERLENGTET INNLEGG

Vi har gjort en del endringer og "småfiksing" inne i huset også. Har bare vært ELENDIG å oppdatere. Men her er en av endringene :



Jepp, peisen er malt grå. Og gud så deilig det var å gå denne i en annen farge kontra denne  som vi valgte først :


Ser jo helt gyselig ut. Fargen skulle liksom være en lys cafelatte. Hehe. Så ikke helt sånn ut nei :p
Har irritert oss over fargen lenge, og dermed ble den grå. Vi er kjempeførnøyd med valget :)

Så har vi fikset ( eller rettere sagt: O ):
vifta på kjøkkenet :


ENDELIG! Så ikke ut før :


Hehe :) Var vel på tide :p




PYNTING PÅ BAKSIDEN AV HUSET


Ja, jeg vet denne så skikkelig stusselig ut her. Men den HAR vært kjempefin. Bare at den har fått sine prøvelser her, med denne vinden, temperaturen og regnet vi har hatt i det siste.. Kommer stadig skudd på denne, så vi håper den overlever :)


Vi kjøpte pottene på Plantasjen, og vi er sååå fornøyde med valget :) Kjøpte en del lavendel , hortensia, spanske margeritter og en del til, så da var det bare å så i. Også disse blomstene har fått merke været her. Måtte ut å renske litt i pottene i dag :)



På kveldstid er det veldig fint her. Da lyser spottene vi har på husveggen rett ned i pottene. Like it !!
Når vi endelig får tatt i bruk terrassen oppfor garasjen, skal vi flytte ned den stusselige potta ned der. Passer ikke HELT inn ;) Men er så glad for å endelig få litt farger og blomster rundt omkring :)

søndag 6. mai 2012

UTEOMRÅDE

Endelig har vi kommet igang med terrasse på baksiden av huset. Siden vi enda ikke har tett garasje, så er det godt å ha et annet alternativ til terrasse. Håper Sola Gulv og Tak kommer i neste uke å legger membran oppå garasjen sånn at vi snart kan få denne tett, og kan legge terrassebord oppå. Men det er bare en liten brøkdel over hva vi har igjen :) Drømmen blir å ha en trapp opp fra terrassen over garasjen og opp til etg med stua. Her har vi tenkt å bygge enda en terrasse med sittegrupper. Og under den terrassen har vi tenkt å ha vinterhage med glass skyvedører :) Men det blir nok leeenge til :) Så har vi også lyst å få opp et høyt gjerde mot turstien. Begynner å bli lei av godt innsyn ;)






C måtte godkjenne terrassen ;)