mandag 23. august 2010

STORE DELER AV BELEGNINGSSTEINEN ER LAGT, OG PLENEN ER PÅ PLASS :)


Vi gikk rett og slett for ferdigplen. Ingen av oss ville vente og vente for at det skulle bli grønt :p Pluss vi fikk en god pris ;)
Har planer om å plante hekk også rundt plenen, men venter til mars. Da får vi nok bedre pris på den vi vil ha ;)
Og belegningssteinen på denne siden av huset er ikke lagt helt ferdig enda fordi vi venter på at naboen skal bli ferdig på sin side før vi setter opp mur. Hehe :D

I desember får vi nok skjært bort en del av asfalten inntil muren og belegningssteinen, og fylt i med ny asfalt.






mandag 9. august 2010

LEGGING AV BELEGNINGSSTEIN OG KLARGJØRING TIL PLEN :D



Parkering for leieboer kommer her. Er ikke ferdige med belegningssteinen enda;)




Her har jeg rakt og rakt og tatt ut steiner og moldklumper. Ikke det kjekkeste jeg har gjort i mitt liv, men bra blir det nok når vi får i noen blomster :)

Her har jeg også rakt og rakt for å ta ut all stein og mold. Skal ha på ferdigplen, og en hekk rundt :D



søndag 1. august 2010

MUR OG BELEGNINGSSTEIN


Etter mye leting, klarte vi endelig å finne belegningsstein vi likte. Valget falt da på denne. Husker ikke hvilken sort det var. Begge to ønsket å ha belegningsstein med mest mulig rette kanter.

Her er noe av alt arbeidet Ove har lagt ned. Flinke, flinke mannen min :) Snart klar til legging av steinen nå :D


Mur måtte vi ha, men vi var så usikre på hvordan type mur vi ville ha. Begge ønsket egentlig å ha løstein. Men det ble aaaaltfor dyrt( hvertfall den vi hadde lyst å ha, typisk ). Så da falt valget på denne. Muren skal pusses for å bli helt jevn, så håper vi på å plante noe blomster eller noe bak / oppå. Gleder oss sånn til å få opp noe farger :)

Her skal leieboeren parkere, og samme skal vi gjøre med denne muren : pusse den. Og oppi selve "bingen" skal vi legge ut ferdigplen, og muligens plante litt blomster osv.Vi får se,men dette blir så bra :D


STØPING AV TRAPP OPP TIL HAGEN,SAMT LEGGING AV FLISER


Trappen ble støpt for flere uker siden nå, og Ove har også fått lagt inn spotter i trappen nå. Lyset slås på automatisk rundt elleve tiden. Har ikke fått tatt bilde av det enda, men det kommer nok med tiden ;)


Som dere ser her, så har vi lagt membran først . ( utenfor hovedinngangen), og har såvidt begynt å legge fliser. Skal legges fliser i trappene også.

EN LITEN TOURGUIDE I HUSET ;)


Ville bare vise dere noen små forandringer i huset . Dere ser det kanskje ikke her på det første bildet, men i vinduet henger det 2 limegrønne hjerter, som vi fikk i bryllupsgave. Elsker dem :)

Her har vi tvstuen.Kanskje ikke de største forandringene, men har hvertfall fått opp lameller, litt puter i sofaen, et bilde, og finally..

Endelig tv benk! Kjøpte den for flere måneder siden. Og betalte ikke så mye for den. Vi ville bare en helt enkel tvbenk for å stue bort dvd-er, fjernkontroller,spillkonsoller osv, samt kunne sette noe pynt oppå :D

Og her er toalettet i underetg.


SPOTTER PÅ PLASS



Beklager at det ikke har vært oppdatering den siste tiden . Har hatt en del å gjøre, og har dermed ikke hatt tid til å oppdatere. Spottene kom opp for en del uker siden nå, og jeg nyter virkelig det å ha fått opp noe lys. Kunne jo ikke ta oppvasken en gang på kjøkkenet om kvelden fordi jeg så jo ikke noe særlig. Men nå er lyset endelig kommet på plass :)


My handyman in his right element ;) Men jeg må få si : Han slet maksimalt for å komme gjennom disse små hullene i taket med hånda si, så han måtte få hjelp av meg og en kollega av seg. Jeg endte til slutt opp med å få fullt av blåmerker og skrubbsår for å få armen inni hullet for så å presse en ledning gjennom et lite rør. Glad for å slippe å jobbe som elektriker :D


Måtte bare le av dette bildet. Hvem ligner han på? :p ( Blanding av mikke mus og supermann, syns jeg.. thihi)..
Og her er resultatet etter mange timers jobbing :


Og ja, vi har malt peiskassen ;) For å få det litt mer hjemmekoselig, og for å brekke av litt.

Bilder og er kommet opp på veggen. Kjempefornøyd med resultatet :D