lørdag 2. april 2011

FRISØRROM OG NY FARGE PÅ PEIS

Skal ta bilde av frisørrommet en dag. Akkurat nå ser det ikke ut der inne. Vi måtte flytte ut mye fra teknisk rom pga noen fra Bygg Service måtte opp i taket og skjære i noe av gipsen i taket. Det har kommet lukt fra leiligheten en god stund. Matlukt! Og det er ikke mye behagelig når det blir brukt en del hvitløk og mye krydder. Lukta sprer seg i hele huset, og man kan sitte å se tv, og plutselig kjenner vi en utrolig matstank. Så vi måtte få noen til å smøre på noe greier rundt noen rør som kom fra leiligheten. Dette har hjulpet, og vi kjenner ikke mye til lukta nå lenger, forutenom i garasjen :)

Peisen malte vi for noen mnd siden. Vi var absolutt ikke fornøyd med den første fargen. Var skikkelig fæl rosa farge som egentlig skulle være en cafe latte farge. Så nå ble den grå :) Vi har tenkt litt om vi skal male den samme fargen rundt selve skapene på kjøkkenet, men vi får se :)

5 kommentarer:

  1. Heisann!

    Jeg elsker peisen dere har (den avlange tunnel-peisen). Kan jeg spørre hvor dere kjøpte den, og hvem som installerte den? Bygger hus selv, og drømmer om en slik gasspeis :-) Hilsen Ingvild

    SvarSlett
  2. Hei!

    Så kjekt å høre! :)
    Vi kjøpte vår på RPT gas og Gasman installerte den :) Fabrikatet er Wellstraler ;)
    Lykke til videre med huset! :D

    Mvh Jeanette

    SvarSlett
  3. Tusen hjertelig takk for svar! :-) Lykke til dere også, med å "bo dere inn" i et helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. hus. Helt nydelig!

    SvarSlett
  4. Hei!

    Meget fint hus dere har bygget :=)
    Kan jeg driste meg å spørre hvilken hvitfarge dere har i tak og på veggene på stua? Ser veldig hvitt ut, men samtidlig ser jeg ingen kontrast mot vinduene som oftest er malt i bomull...

    Også nyskjerrig på spottene dere har i trappa :)

    SvarSlett
  5. Hei!

    Takk :) Malingen er fra Jotun:Jota Proff . Farge vegg: 0502-y eggehvit. Silkematt 07.Farge tak er 0502-y eggehvit. Silkematt 02.
    Fargen på vegg og tak er den samme men det er glansen som er forskjellig :)

    Spottene vi har i trappa,ja :) Mente du da utvendig eller innvendig? Vi har spotter i trappa ute og ser du..:)

    SvarSlett